Proff
Proff
Annonce
Annonce

Blue Value Protein ApS

CVR-nr40648577
AdresseLundkjærvej 36, 7900 Nykøbing M

Regnskab & nøgletal

Beløb i hele 1000
Bruttofortjeneste 202317 DKK
Resultat før skat 202316 DKK
SelskabsformAnpartsselskab
Etableret2019
Antal ansatte

Nøgletal

Likviditet
Ikke tilfredsst.
27,2 %
2022: 5,9 %
Afkastning
Meget god
112,8 %
2022: -1.808,9 %
Soliditet
Ikke tilfredsst.
-267,9 %
2022: -1.583,6 %
Regnskab202320222021
Nettoomsætning---
Bruttofortjeneste173-15
Årets resultat16-66-11
Egenkapital i alt-41-579
Status balance15480
ValutakodeDKKDKKDKK
Nettoomsætning
Kilde: Risika, CVR/Virk

Kontaktinformation

AdresseLundkjærvej 36, 7900 Nykøbing MPostadresseLundkjærvej 36, 7900 Nykøbing M
Annonce

Officiel virksomhedsinformation

Formål
Selskabets formål er fremstilling og salg af fødevarer og ingredienser til fødevarer og foder og dermed beslægtet virksomhed.
Juridisk navnBlue Value Protein ApSCVR-nr40648577SelskabsformAnpartsselskabNACE-branche
032100 Havbrug
DirektørLars Erik Holtegaard
AdresseLundkjærvej 36, 7900 Nykøbing MPostadresseLundkjærvej 36, 7900 Nykøbing MStartdato25.06.2019Selskabskapital40
Kilde: CVR/Virk

Koncern

Blue Value Protein ApS er en del af et koncern med totalt 4 selskaber. Moderselskabet er BALANUS HOLDING ApS.
Kilde: CVR/Virk

Ledelse/Administration

Kilde: CVR/Virk

Brancher/søgeord

Kilde: Proff

CRM integration

Proff API gør det nemmere at integrere dagligt opdateret virksomhedsinformation i dine systemer og applikationer på en standardiseret måde.

Annonce

Kreditrapport

Blue Value Protein ApS

CVR-nr: 40648577

99,- kr ex.moms

Virksomhedsrapport med kreditvurdering, kreditmaksimum, antal kreditdage, advarsler og stamdata.

Køb nuSe eksempelrapport

Proff™ i samarbejde med

Risika
Annonce
Annonce

Vil du vide mere om hvad Proff™ kan tilbyde din virksomhed?

Ønsker du at blive Proff-kunde nu, eller vil du gerne høre mere om hvad vi kan gøre for din virksomhed? Ring os i dag på 89 87 51 12 eller udfyld formularen til højre, og lad os tage en uforpligtende snak.

Dine kontaktoplysninger