Proff
Proff
Annonce

Connecting Food Holding ApS Under Tvangsopløsning

CVR-nr35413960CVRP-nr1018691112
AdresseNørre Farimagsgade 58, 2. tv., 1364 København K

Regnskab & nøgletal

Beløb i hele 1000
Bruttofortjeneste 2022V-5 DKK
Resultat før skat 2022V-282 DKK
SelskabsformProduktionsenhed
Etableret2013
Antal ansatte
V Viser regnskabstal for virksomhed
RegnskabV2022-12
Nettoomsætning-
Bruttofortjeneste-5
Årets resultat-282
Egenkapital i alt-5.142
Status balance545
ValutakodeDKK

NøgletalV

Likviditet
Ikke tilfredsst.
0,8 %
2021: 0,9 %
Afkastning
Ikke tilfredsst.
-0,9 %
2021: 0,6 %
Soliditet
Ikke tilfredsst.
-944,3 %
2021: -883,9 %

Proff API

Proff API leverer virksomhedsinformation fra vores databaser, direkte til dine IT-systemer og du har fortsat fuld kontrol over brugeroplevelsen.

Læs mere om Proff API
Kilde: Risika, CVR/Virk

Kontaktinformation

Telefon28 30 32 34
AdresseNørre Farimagsgade 58, 2. tv., 1364 København KPostadresseNørre Farimagsgade 58, 2. tv., 1364 København K
Annonce

Officiel virksomhedsinformation

Juridisk navnConnecting Food Holding ApSCVR-nr35413960CVRP-nr1018691112Startdato14.08.2013SelskabsformProduktionsenhedNACE-brancheVirksomhedConnecting Food Holding ApS
AdresseNørre Farimagsgade 58 2 tv, 1364 København KPostadresseNørre Farimagsgade 58 2 tv, 1364 København KStatus
Kilde: CVR/Virk

Brancher/søgeord

Kilde: Proff

CRM integration

Proff API gør det nemmere at integrere dagligt opdateret virksomhedsinformation i dine systemer og applikationer på en standardiseret måde.

Annonce

Kreditrapport

Connecting Food Holding ApS Under Tvangsopløsning

CVR-nr: 35413960

99,- kr ex.moms

Virksomhedsrapport med kreditvurdering, kreditmaksimum, antal kreditdage, advarsler og stamdata.

Køb nuSe eksempelrapport

Proff™ i samarbejde med

Risika
Annonce
Annonce

Vil du vide mere om hvad Proff™ kan tilbyde din virksomhed?

Ønsker du at blive Proff-kunde nu, eller vil du gerne høre mere om hvad vi kan gøre for din virksomhed? Udfyld formularen til højre, og lad os tage en uforpligtende snak.

Dine kontaktoplysninger