Proff
Proff
Annonce

Pizza Bro Islands Brygge

CVR-nr40563504CVRP-nr1026850475
AdresseNjalsgade 19D, 2300 København S

Regnskab & nøgletal

Beløb i hele 1000
Bruttofortjeneste 2023V2.367 DKK
Resultat før skat 2023V103 DKK
SelskabsformProduktionsenhed
Etableret2020
Antal ansatte3
V Viser regnskabstal for virksomhed

NøgletalV

Likviditet
Svag
57,5 %
2022: 39,9 %
Afkastning
Tilfredsst.
7,8 %
2022: -2,3 %
Soliditet
Ikke tilfredsst.
-11,8 %
2022: -24,6 %
RegnskabV202320222021
Nettoomsætning---
Bruttofortjeneste2.3672293.961
Årets resultat83-74-257
Egenkapital i alt-166-249-176
Status balance1.4091.0151.327
ValutakodeDKKDKKDKK
Nettoomsætning
Kilde: Risika, CVR/Virk

Kontaktinformation

Telefon29 32 01 62
AdresseNjalsgade 19D, 2300 København SPostadresseNjalsgade 19D, 2300 København S
Annonce

Officiel virksomhedsinformation

Juridisk navnPizza Bro Islands BryggeCVR-nr40563504CVRP-nr1026850475Startdato01.12.2020SelskabsformProduktionsenhedAntal ansatte3NACE-branche
561010 Restauranter
VirksomhedPizza Bro ApS
Telefon29 32 01 62AdresseNjalsgade 19 D, 2300 København SPostadresseNjalsgade 19 D, 2300 København S
Kilde: CVR/Virk

Koncern

Viser information for virksomhed
Pizza Bro ApS er en del af et koncern med totalt 8 selskaber. Moderselskabet er Quartier ApS.
Kilde: CVR/Virk

Ledelse/Administration

Viser information for virksomhed

Direktør

Kilde: CVR/Virk

Brancher/søgeord

Kilde: Proff

CRM integration

Proff API gør det nemmere at integrere dagligt opdateret virksomhedsinformation i dine systemer og applikationer på en standardiseret måde.

Annonce

Kreditrapport

Pizza Bro Islands Brygge

CVR-nr: 40563504

99,- kr ex.moms

Virksomhedsrapport med kreditvurdering, kreditmaksimum, antal kreditdage, advarsler og stamdata.

Køb nuSe eksempelrapport

Proff™ i samarbejde med

Risika
Annonce
Annonce

Vil du vide mere om hvad Proff™ kan tilbyde din virksomhed?

Ønsker du at blive Proff-kunde nu, eller vil du gerne høre mere om hvad vi kan gøre for din virksomhed? Ring os i dag på 89 87 51 12 eller udfyld formularen til højre, og lad os tage en uforpligtende snak.

Dine kontaktoplysninger