Proff
Proff
Annonce

Concept Food of Scandinavia ApS

CVR-nr37203548
AdresseProduktionsvej 1, 2600 Glostrup

Regnskab & nøgletal

Beløb i hele 1000
Bruttofortjeneste 202383 DKK
Resultat før skat 2023-301 DKK
SelskabsformAnpartsselskab
Etableret2015
Antal ansatte1
Regnskab2023-12
Nettoomsætning-
Bruttofortjeneste83
Årets resultat-299
Egenkapital i alt-112
Status balance86
ValutakodeDKK

Nøgletal

Likviditet
Ikke tilfredsst.
43,5 %
2022: 190,3 %
Afkastning
Ikke tilfredsst.
-347,6 %
2022: 2,1 %
Soliditet
Ikke tilfredsst.
-129,7 %
2022: 47,9 %

Proff API

Proff API leverer virksomhedsinformation fra vores databaser, direkte til dine IT-systemer og du har fortsat fuld kontrol over brugeroplevelsen.

Læs mere om Proff API
Kilde: Risika, CVR/Virk

Kontaktinformation

Telefon70 25 83 00
AdresseProduktionsvej 1, 2600 GlostrupPostadresseProduktionsvej 1, 2600 Glostrup
Annonce

Officiel virksomhedsinformation

Formål
Virksomhedens formål er at drive handel og industri samt finansiering, herunder salg af bageriudstyr og lignende
Juridisk navnConcept Food of Scandinavia ApSCVR-nr37203548Startdato01.11.2015SelskabsformAnpartsselskabAntal ansatte1NACE-brancheAdm. direktørDaisy Mae Østergaard
Telefon70 25 83 00AdresseProduktionsvej 1, 2600 GlostrupPostadresseProduktionsvej 1, 2600 GlostrupSelskabskapital50
Kilde: CVR/Virk

Ledelse/Administration

Adm. direktør

Kilde: CVR/Virk

CRM integration

Proff API gør det nemmere at integrere dagligt opdateret virksomhedsinformation i dine systemer og applikationer på en standardiseret måde.

Annonce

Kreditrapport

Concept Food of Scandinavia ApS

CVR-nr: 37203548

99,- kr ex.moms

Virksomhedsrapport med kreditvurdering, kreditmaksimum, antal kreditdage, advarsler og stamdata.

Køb nuSe eksempelrapport

Proff™ i samarbejde med

Risika
Annonce
Annonce

Vil du vide mere om hvad Proff™ kan tilbyde din virksomhed?

Ønsker du at blive Proff-kunde nu, eller vil du gerne høre mere om hvad vi kan gøre for din virksomhed? Udfyld formularen til højre, og lad os tage en uforpligtende snak.

Dine kontaktoplysninger