Proff
Proff
Annonce

Food Innovation House

CVR-nr38635573CVRP-nr1026800834
AdresseLysholt Allé 3, 7100 Vejle

Regnskab & nøgletal

Beløb i hele 1000
Bruttofortjeneste 2023V378 DKK
Resultat før skat 2023V-93 DKK
SelskabsformProduktionsenhed
Etableret2021
Antal ansatte
V Viser regnskabstal for virksomhed

NøgletalV

Likviditet
Ikke tilfredsst.
12 %
2022: 23,3 %
Afkastning
Ikke tilfredsst.
-88,8 %
2022: 126,6 %
Soliditet
Ikke tilfredsst.
-1.314,8 %
2022: -626,1 %
RegnskabV202320222021
Nettoomsætning---
Bruttofortjeneste378671-10
Årets resultat-93255-328
Egenkapital i alt-1.358-1.265-1.520
Status balance103202117
ValutakodeDKKDKKDKK
Nettoomsætning
Kilde: Risika, CVR/Virk

Kontaktinformation

Telefon20 63 33 60
AdresseLysholt Allé 3, 7100 VejlePostadresseLysholt Allé 3, 7100 Vejle
Annonce

Officiel virksomhedsinformation

Juridisk navnFood Innovation HouseCVR-nr38635573CVRP-nr1026800834Startdato01.02.2021SelskabsformProduktionsenhedNACE-branche
110400 Fremstilling af andre ikke-destillerede gærede drikkevarer
VirksomhedBrannatura Aps
Telefon20 63 33 60AdresseLysholt Allé 3, 7100 VejlePostadresseLysholt Allé 3, 7100 Vejle
Kilde: CVR/Virk

Koncern

Viser information for virksomhed
Brannatura Aps er en del af et koncern med totalt 2 selskaber. Moderselskabet er SAALI Biotechnologies Aps.
Kilde: CVR/Virk

Ledelse/Administration

Viser information for virksomhed

Adm. direktør

Kilde: CVR/Virk

CRM integration

Proff API gør det nemmere at integrere dagligt opdateret virksomhedsinformation i dine systemer og applikationer på en standardiseret måde.

Annonce

Kreditrapport

Food Innovation House

CVR-nr: 38635573

99,- kr ex.moms

Virksomhedsrapport med kreditvurdering, kreditmaksimum, antal kreditdage, advarsler og stamdata.

Køb nuSe eksempelrapport

Proff™ i samarbejde med

Risika
Annonce
Annonce

Vil du vide mere om hvad Proff™ kan tilbyde din virksomhed?

Ønsker du at blive Proff-kunde nu, eller vil du gerne høre mere om hvad vi kan gøre for din virksomhed? Ring os i dag på 89 87 51 12 eller udfyld formularen til højre, og lad os tage en uforpligtende snak.

Dine kontaktoplysninger