Proff
Proff
Annonce

Gr-Eat Frederiksberg Under Konkurs

CVR-nr39660563CVRP-nr1026101952
AdresseHenrik Steffens Vej 2, kl., 1866 Frederiksberg C

Regnskab & nøgletal

Beløb i hele 1000
Bruttofortjeneste 2022V571 DKK
Resultat før skat 2022V543 DKK
SelskabsformProduktionsenhed
Etableret2020
Antal ansatte
V Viser regnskabstal for virksomhed
RegnskabV2022-12
Nettoomsætning-
Bruttofortjeneste571
Årets resultat493
Egenkapital i alt78
Status balance788
ValutakodeDKK

NøgletalV

Likviditet
Svag
98,2 %
2021: 29,7 %
Afkastning
Meget god
69,6 %
2021: -154,9 %
Soliditet
Svag
9,9 %
2021: -236,4 %

Proff API

Proff API leverer virksomhedsinformation fra vores databaser, direkte til dine IT-systemer og du har fortsat fuld kontrol over brugeroplevelsen.

Læs mere om Proff API
Kilde: Risika, CVR/Virk

Kontaktinformation

Telefon22 55 03 66
AdresseHenrik Steffens Vej 2, kl., 1866 Frederiksberg CPostadresseHenrik Steffens Vej 2, kl., 1866 Frederiksberg C
Annonce

Officiel virksomhedsinformation

Juridisk navnGR-eat FrederiksbergCVR-nr39660563CVRP-nr1026101952Startdato15.08.2020SelskabsformProduktionsenhedNACE-branche
479111 Detailhandel med dagligvarer via internet
561010 Restauranter
VirksomhedGR-eat ApS
Telefon22 55 03 66AdresseHenrik Steffens Vej 2 kl, 1866 Frederiksberg CPostadresseHenrik Steffens Vej 2 kl, 1866 Frederiksberg C Se produktionsenheder og adresserStatus
Kilde: CVR/Virk

CRM integration

Proff API gør det nemmere at integrere dagligt opdateret virksomhedsinformation i dine systemer og applikationer på en standardiseret måde.

Annonce

Kreditrapport

Gr-Eat Frederiksberg Under Konkurs

CVR-nr: 39660563

99,- kr ex.moms

Virksomhedsrapport med kreditvurdering, kreditmaksimum, antal kreditdage, advarsler og stamdata.

Køb nuSe eksempelrapport

Proff™ i samarbejde med

Risika
Annonce
Annonce

Vil du vide mere om hvad Proff™ kan tilbyde din virksomhed?

Ønsker du at blive Proff-kunde nu, eller vil du gerne høre mere om hvad vi kan gøre for din virksomhed? Udfyld formularen til højre, og lad os tage en uforpligtende snak.

Dine kontaktoplysninger