Proff
Proff
Annonce

Pizza og Burgerhouse Esbjerg ApS

CVR-nr39234955
AdresseSkrænten 59, 6700 Esbjerg

Regnskab & nøgletal

Beløb i hele 1000
Bruttofortjeneste 2023210 DKK
Resultat før skat 2023-5 DKK
SelskabsformAnpartsselskab
Etableret2018
Antal ansatte1
Regnskab2023-12
Nettoomsætning-
Bruttofortjeneste210
Årets resultat4
Egenkapital i alt69
Status balance430
ValutakodeDKK

Nøgletal

Likviditet
Tilfredsst.
111,3 %
2022: 106,5 %
Afkastning
Ikke tilfredsst.
-1 %
2022: -26,2 %
Soliditet
Tilfredsst.
16 %
2022: 14,7 %

Proff API

Proff API leverer virksomhedsinformation fra vores databaser, direkte til dine IT-systemer og du har fortsat fuld kontrol over brugeroplevelsen.

Læs mere om Proff API
Kilde: Risika, CVR/Virk

Kontaktinformation

Telefon40 88 55 35
AdresseSkrænten 59, 6700 EsbjergPostadresseSkrænten 59, 6700 EsbjergProduktionsenhederSe produktionsenheder og adresser
Annonce

Officiel virksomhedsinformation

Formål
Selskabets formål er drift af pizzaria og grillbar, samt dermed beslægtet virksomhed.
Juridisk navnPizza og Burgerhouse Esbjerg ApSCVR-nr39234955Startdato04.01.2018SelskabsformAnpartsselskabAntal ansatte1NACE-brancheAdm. direktørMurat Bayram
Telefon40 88 55 35AdresseSkrænten 59, 6700 EsbjergPostadresseSkrænten 59, 6700 EsbjergSelskabskapital50
Kilde: CVR/Virk

Ledelse/Administration

Adm. direktør

Kilde: CVR/Virk

Brancher/søgeord

Kilde: Proff

CRM integration

Proff API gør det nemmere at integrere dagligt opdateret virksomhedsinformation i dine systemer og applikationer på en standardiseret måde.

Annonce

Kreditrapport

Pizza og Burgerhouse Esbjerg ApS

CVR-nr: 39234955

99,- kr ex.moms

Virksomhedsrapport med kreditvurdering, kreditmaksimum, antal kreditdage, advarsler og stamdata.

Køb nuSe eksempelrapport

Proff™ i samarbejde med

Risika
Annonce
Annonce

Vil du vide mere om hvad Proff™ kan tilbyde din virksomhed?

Ønsker du at blive Proff-kunde nu, eller vil du gerne høre mere om hvad vi kan gøre for din virksomhed? Udfyld formularen til højre, og lad os tage en uforpligtende snak.

Dine kontaktoplysninger