Proff
Proff
Annonce

Restaurant Halvleg ApS Under Konkurs

CVR-nr37940321CVRP-nr1021673273
AdresseHvidovrevej 446, 2650 Hvidovre

Regnskab & nøgletal

Beløb i hele 1000
Bruttofortjeneste 2022V4.678 DKK
Resultat før skat 2022V668 DKK
SelskabsformProduktionsenhed
Etableret2016
Antal ansatte0
V Viser regnskabstal for virksomhed
RegnskabV202220212020
Nettoomsætning---
Bruttofortjeneste4.6784.0152.560
Årets resultat5111.387-1.201
Egenkapital i alt110-401-1.787
Status balance2.4841.805358
ValutakodeDKKDKKDKK

NøgletalV

Likviditet
Tilfredsst.
102 %
2021: 81,8 %
Afkastning
Meget god
28,1 %
2021: 71,5 %
Soliditet
Svag
4,4 %
2021: -22,2 %

Proff API

Proff API leverer virksomhedsinformation fra vores databaser, direkte til dine IT-systemer og du har fortsat fuld kontrol over brugeroplevelsen.

Læs mere om Proff API
Kilde: Risika, CVR/Virk

Kontaktinformation

Telefon53 64 46 88
AdresseHvidovrevej 446, 2650 HvidovrePostadresseHvidovrevej 446, 2650 Hvidovre
Annonce

Officiel virksomhedsinformation

Juridisk navnRestaurant Halvleg ApSCVR-nr37940321CVRP-nr1021673273Startdato17.08.2016SelskabsformProduktionsenhedAntal ansatte0NACE-branche
561010 Restauranter
VirksomhedRestaurant Halvleg ApS
Telefon53 64 46 88AdresseHvidovrevej 446, 2650 HvidovrePostadresseHvidovrevej 446, 2650 HvidovreStatus
Kilde: CVR/Virk

Brancher/søgeord

Kilde: Proff

CRM integration

Proff API gør det nemmere at integrere dagligt opdateret virksomhedsinformation i dine systemer og applikationer på en standardiseret måde.

Annonce

Kreditrapport

Restaurant Halvleg ApS Under Konkurs

CVR-nr: 37940321

99,- kr ex.moms

Virksomhedsrapport med kreditvurdering, kreditmaksimum, antal kreditdage, advarsler og stamdata.

Køb nuSe eksempelrapport

Proff™ i samarbejde med

Risika
Annonce
Annonce

Vil du vide mere om hvad Proff™ kan tilbyde din virksomhed?

Ønsker du at blive Proff-kunde nu, eller vil du gerne høre mere om hvad vi kan gøre for din virksomhed? Ring os i dag på 89 87 51 12 eller udfyld formularen til højre, og lad os tage en uforpligtende snak.

Dine kontaktoplysninger