Proff
Proff
Annonce

Restaurationsanpartsselskabet Ryla

CVR-nr18125773CVRP-nr1013141068
AdresseÆgirsgade 10, 2200 København N

Regnskab & nøgletal

Beløb i hele 1000
Bruttofortjeneste 2023V1.824 DKK
Resultat før skat 2023V-378 DKK
SelskabsformProduktionsenhed
Etableret2007
Antal ansatte11
V Viser regnskabstal for virksomhed
RegnskabV202320222021
Nettoomsætning---
Bruttofortjeneste1.8242.000688
Årets resultat-374393225
Egenkapital i alt8961.4701.134
Status balance1.6662.4412.110
ValutakodeDKKDKKDKK

NøgletalV

Likviditet
Meget god
216,4 %
2022: 273,2 %
Afkastning
Ikke tilfredsst.
-22,8 %
2022: 22 %
Soliditet
Meget god
53,8 %
2022: 60,2 %

Proff API

Proff API leverer virksomhedsinformation fra vores databaser, direkte til dine IT-systemer og du har fortsat fuld kontrol over brugeroplevelsen.

Læs mere om Proff API
Kilde: Risika, CVR/Virk

Kontaktinformation

Telefon35 83 04 46
AdresseÆgirsgade 10, 2200 København NPostadresseÆgirsgade 10, 2200 København N
Annonce

Officiel virksomhedsinformation

Juridisk navnRESTAURATIONSANPARTSSELSKABET RYLACVR-nr18125773CVRP-nr1013141068Startdato22.03.2007SelskabsformProduktionsenhedAntal ansatte11NACE-branche
561010 Restauranter
VirksomhedRESTAURATIONSANPARTSSELSKABET RYLA
AdresseÆgirsgade 10, 2200 København NPostadresseÆgirsgade 10, 2200 København N
Kilde: CVR/Virk

Ledelse/Administration

Viser information for virksomhed
Kilde: CVR/Virk

Brancher/søgeord

Kilde: Proff

CRM integration

Proff API gør det nemmere at integrere dagligt opdateret virksomhedsinformation i dine systemer og applikationer på en standardiseret måde.

Annonce

Kreditrapport

Restaurationsanpartsselskabet Ryla

CVR-nr: 18125773

99,- kr ex.moms

Virksomhedsrapport med kreditvurdering, kreditmaksimum, antal kreditdage, advarsler og stamdata.

Køb nuSe eksempelrapport

Proff™ i samarbejde med

Risika
Annonce
Annonce

Vil du vide mere om hvad Proff™ kan tilbyde din virksomhed?

Ønsker du at blive Proff-kunde nu, eller vil du gerne høre mere om hvad vi kan gøre for din virksomhed? Udfyld formularen til højre, og lad os tage en uforpligtende snak.

Dine kontaktoplysninger