Proff
Proff

GRAVENISSEN ApS

CVR-nr37606197
AdresseNedervej 20, 6760 Ribe

GraveNissen er et erfarent og professionelt entreprenør firma, som tilbyder kloak- og gravearbejde i Esbjerg og Ribe til såvel virksomheder som private. Siden 2009 har vi gjort mere end 1000km jordvarme klar til danske virksomheder.

I mere end 20 år har vi udført en lang række forskelligartede opgaver som entreprenør i Esbjerg og Ribe. Vores kunder spænder vidt fra landmænd til private, som har brug for en grundig og effektiv entreprenør til at varetage opgaver som for eksempel:

Gravearbejde
Planering
Dræn
Belægning
Fræsning og meget andet

Uanset hvad vi foretager os, har vi fokus på at levere kvalitet i alle henseender. Det gælder både det håndværksfaglige, men også rent servicemæssigt. Vi er til for at hjælpe dig med de opgaver, hvor du ikke selv har kompetencerne eller redskaberne, hvorfor vi tilbyder professionelt kloakarbejde og gravearbejde.

Har du en forestående opgave, hvor du har brug for en dygtig fagmand, som evner at levere holdbare løsninger, er vi klar til at løfte din opgave – uanset størrelsesorden. Alle vores medarbejdere er kvalitetsbevidste fagfolk, som har stor ekspertise inden for vores felt. Vi tilbyder følgende services:

Jordvarme
Kloakering
Separering af kloak
Belægning
Anlæg/etablering af græsplæne
Som specialister har vi fokus på at hjælpe dig med at få løst de opgaver, som kræver en erfaren ekspert, der kan sit håndværk. Derfor tilbyder vi også personlig rådgivning og sparring, således at vi sammen finder den optimale løsning for dig.

Hos GraveNissen kan du altid komme med din forespørgsel og få et uforpligtende tilbud på, hvad en given opgave vil koste dig. Vi kan altid skræddersy en løsning til dig, så du kan komme i mål med dit projekt.

Vi kommer gerne med gode idéer samt input til, hvorledes en løsning kan udformes. GraveNissen står til rådighed alle ugens dage, da vi har stor respekt for din tid. Det vil sige, at du sagtens kan få lagt jordvarme eller lavet kloak, selvom det er søndag. Vi arbejder, når det passer dig bedst.

Koncern

GRAVENISSEN ApS er en del af et koncern med totalt 2 selskab. Moderselskabet er NISSEN HOLDING AF 2016 ApS.
Kilde: CVR/Virk
Profile-7044276

Firmaets links


Certificeringer

Ambassadør hos 3byggetilbud 2022
Ambassadør hos 3byggetilbud 2022
Byggeriets kvalitetskontrol 2021-2023
Byggeriets kvalitetskontrol 2021-2023

Åbningstider

Mandag
Døgnåbent
Tirsdag
Døgnåbent
Onsdag
Døgnåbent
Torsdag
Døgnåbent
Fredag
Døgnåbent

Kontakt os til alle tider på 21 75 13 89

Kreditrapport

GRAVENISSEN ApS

CVR-nr: 37606197

99,- kr ex.moms

Virksomhedsrapport med kreditvurdering, kreditmaksimum, antal kreditdage, advarsler og stamdata.

Køb nuSe eksempelrapport

Proff™ i samarbejde med

Risika

Vil du vide mere om hvad Proff™ kan tilbyde din virksomhed?

Ønsker du at blive Proff-kunde nu, eller vil du gerne høre mere om hvad vi kan gøre for din virksomhed? Ring os i dag på 89 87 51 12 eller udfyld formularen til højre, og lad os tage en uforpligtende snak.

Dine kontaktoplysninger