Proff
Proff

P. SAXE NIELSEN HOLDING ApS

CVR-nr28104928
AdresseWelgerholm 17, 3500 Værløse

OM GRUPPEN
Vores produktportefølje sikrer den bedste løsning for vores kunder med hensyn til kvalitet og produktionsoptimering. Sammensætningen af vores produktportefølje sætter os i stand til, at levere enkelt udstyr eller totalløsninger, der modsvarer kundens forventninger til kapacitet og kvalitet.

SAXE GROUP er ikke kun maskinleverandør. Vores kompetente og erfarne medarbejdere sikrer, at vi kan tilbyde optimal rådgivning og projektstyring igennem hele projektet. For os er levering af maskiner kun en del af et projekt. Baseret på kundens ønsker, tilpasser vi løsningen. Vores engagement i kundens projekt, sikrer optimal teknologi og løsninger, til tiden.

Projektstyring fra ide, til validerede produktionsfaciliteter, er en central kompetence i gruppen. Integration af udstyr i både små og store produktions anlæg og generelle kontrakter hvor vi er ansvarlige for leveringen af udstyr og sørger for koordinering med alle leverandører til projektet.

SAXE GROUP består af 4 firmaer, beliggende i Danmark, Norge og Sverige, hver med deres kernekompetencer, men alle kan levere ledelse og service til alle gruppeaktiviteter. Styrken ved denne konstruktion er, at vi kan levere alle brikkerne til puslespillet, der er det eneste vigtige billede for kunden.

Koncern

P. SAXE NIELSEN HOLDING ApS er en del af et koncern med totalt 6 selskab.
P. SAXE NIELSEN HOLDING ApS har 5 datterselskab.
Kilde: CVR/Virk
Profile-7042664

Åbningstider

Mandag
8:00 - 17:00
Tirsdag
8:00 - 17:00
Onsdag
8:00 - 17:00
Torsdag
8:00 - 17:00
Fredag
8:00 - 16:00
Lørdag
Lukket
Søndag
Lukket

Kreditrapport

P. SAXE NIELSEN HOLDING ApS

CVR-nr: 28104928

99,- kr ex.moms

Virksomhedsrapport med kreditvurdering, kreditmaksimum, antal kreditdage, advarsler og stamdata.

Køb nuSe eksempelrapport

Proff™ i samarbejde med

Risika

Vil du vide mere om hvad Proff™ kan tilbyde din virksomhed?

Ønsker du at blive Proff-kunde nu, eller vil du gerne høre mere om hvad vi kan gøre for din virksomhed? Ring os i dag på 89 87 51 12 eller udfyld formularen til højre, og lad os tage en uforpligtende snak.

Dine kontaktoplysninger