Proff
Proff
Annonce

Circular Food Technology ApS

CVR-nr39615231
AdressePilestræde 35 B 1 tv, 1112 København K

Regnskab

Beløb i hele 1000

Bruttofortjeneste

Årets resultat

REGNSKABSPERIODE

2020-082021-082022-082022-122023-12
Startdato

01.09.2019

01.09.2020

01.09.2021

01.09.2022

01.01.2023

Sluttdato

31.08.2020

31.08.2021

31.08.2022

31.12.2022

31.12.2023

RESULTATREGNSKAB

2020-082021-082022-082022-122023-12
ValutakodeDKKDKKDKKDKKDKK
Nettoomsætning-----
Vareforbrug00000
Øvrige omkostninger-----
Bruttofortjeneste-1.736-1.030-2.839-1.916-5.382
Personaleomkostninger-1.205-1.750-2.784-1.052-6.368
Afskrivninger-102-135-158-65-291
Kapacitetsomkostninger00000
Primært resultat-3.043-2.915-5.781-3.033-12.041
Finansielle indtægter00000
Finansielle udgifter-27-115-145-15-189
Andre finansielle indtægter eller udgifter netto000-400
Finansielle poster netto-27-115-145-55-189
Ordinært resultat-3.070-3.030-5.926-3.089-12.230
Ekstraordinære poster00000
Resultat før skat-3.070-3.030-5.926-3.089-12.230
Skat af årets resultat346-190190590
Årets resultat-2.724-3.220-5.736-3.030-12.230

BALANCEREGNSKAB

2020-082021-082022-082022-122023-12
ValutakodeDKKDKKDKKDKKDKK
Goodwill00000
Øvrige immaterielle anlægsaktiver0002691.286
Immaterielle anlægsaktiver i alt0002691.286
Grunde og bygninger208271203174251
Andre anlæg og driftsmidler229208347349755
Øvrige materielle anlægsaktiver0000392
Materielle anlægsaktiver i alt4374795505231.397
Kapitalandele40404000
Langfristede tilgodehavender00000
Andre langfristede finansielle anlægsaktiver64458181259
Finansielle anlægsaktiver i alt1048512181259
Anlægsaktiver i alt5415646718742.943
Varebeholdninger605883443346678
Tilgodehavender fra salg og tjenesteydelser11811014527124
Tilgodehavender hos nærtstående parter00000
Andre tilgodehavender823276643968940
Værdipapirer00000
Likvide midler1.46362520512.4177.292
Omsætningsaktiver i alt3.0412.7201.58914.0698.933
Status balance3.5823.2842.26014.94311.876
Selskabskapital257307378501566
Overført resultat-3.641-6.908-1.70511.5027.293
Udbytte00000
Øvrige reserver3.9136.7210210708
Egenkapital før minoritetsinteressernes andel529120-1.32712.2138.567
Minoritetsinteressernes andel00000
Egenkapital i alt529120-1.32712.2138.567
Udskudt skat00000
Hensættelse-----
Langfristet gæld til realkreaditinstitutter00000
Langfristet gæld til banker9722.018000
Langfristet gæld til nærtstående parter00000
Anden langfristet gæld4033582.2151.9761.423
Ansvarlig lånekapital (Samlepost)00000
Langfristet gæld i alt1.3742.4262.2151.9761.423
Kortfristet gæld til nærtstående parter37241861
Kortfristet gæld til realkreditinstitutter00000
Kortfristet gæld til banker00000
Selskabsskat00000
Varekreditorer989508897329523
Anden gæld6522064584191.364
Kortfristet gæld i alt1.6797381.3737541.887
Passiver i alt3.5823.2842.26014.94311.876

ANDET

2020-082021-082022-082022-122023-12
Antal ansatte467712
Kilde: Årsrapporter, CVR/Virk

Hent gratis årsrapporter

Circular Food Technology ApS

CVR-nr 39615231

Årsrapport 01.01.2023 (PDF)

Periode: 01.01.2023 - 31.12.2023

Årsrapport 01.09.2022 (PDF)

Periode: 01.09.2022 - 31.12.2022

Årsrapport 01.09.2021 (PDF)

Periode: 01.09.2021 - 31.08.2022

Årsrapport 01.09.2020 (PDF)

Periode: 01.09.2020 - 31.08.2021

Årsrapport 01.09.2019 (PDF)

Periode: 01.09.2019 - 31.08.2020

Årsrapport 01.06.2018 (PDF)

Periode: 01.06.2018 - 31.08.2019

Kreditrapport

Circular Food Technology ApS

CVR-nr: 39615231

99,- kr ex.moms

Virksomhedsrapport med kreditvurdering, kreditmaksimum, antal kreditdage, advarsler og stamdata.

Køb nuSe eksempelrapport

Proff™ i samarbejde med

Risika
Annonce

Kreditrapport

Circular Food Technology ApS

CVR-nr: 39615231

99,- kr ex.moms

Virksomhedsrapport med kreditvurdering, kreditmaksimum, antal kreditdage, advarsler og stamdata.

Køb nuSe eksempelrapport

Proff™ i samarbejde med

Risika
Annonce
Annonce

Vil du vide mere om hvad Proff™ kan tilbyde din virksomhed?

Ønsker du at blive Proff-kunde nu, eller vil du gerne høre mere om hvad vi kan gøre for din virksomhed? Udfyld formularen til højre, og lad os tage en uforpligtende snak.

Dine kontaktoplysninger